Gratis 4 offertes van DJ's bij jou in de buurt!

Via DJnederland.nl vindt je de beste drive-in show voor je sweet 16. De drive-in shows zijn er  in allerlei soorten en maten, van een basic show tot een uitgebreide sweet16 show met super geluid en een lichtshow waar je vrienden en klasgenoten van opkijken. De soort drive-in show is niet alleen belangrijk, ook je muzieksmaak speelt een belangrijke rol. Gaat jouw voorkeur uit naar dance muziek of muziek van de TOP 40? Of wil je bijvoorbeeld een foute party organiseren? Geef je muziekkeuze door, daarnaast is het ook mogelijk om een muzieklijstje in te sturen.

Vul gemakkelijk het formulier hierboven in en ontvang per mail van de verschillende Dj's een offerte op maat. Je kunt vervolgens zelf bepalen wat je met de offertes doet en welke DJ het meest geschikt is voor je 16e verjaardagsfeest

Onze zekerheden

Waar bent u van verzekerd als u (gratis) van DJnederland gebruik maakt?

Icon

U ontvangt maximaal 4 offertes op maat van verschillende DJ's die graag op je sweet16 draaien. Alle offertes zijn geheel vrijblijvend.

Icon

Al onze aangesloten DJ's zijn professioneel en ervaren. Ze zorgen voor de juiste sfeer op je sweet 16 en beschikken over professioneel licht en geluidsapparatuur.

Icon

Altijd de beste prijs! Je bepaalt zelf wat je betaald en waarvoor je betaald. Vergelijk gemakkelijk verschillende offertes.

Icon

Je hebt persoonlijk contact met de sweet 16 DJ die zal draaien op je feest. Zo kun je direct alle wensen afspreken met de DJ om er een top feest van te maken.

Vraag direct gratis vier offertes aan van top DJ's!

Ervaringen

Wat anderen zeggen over de offerte service van DJnederland...

Snel en gemakkelijk het formulier ingevuld en binnen twee dagen alle vier de offertes binnen. Uiteindelijk een DJ gekozen die er werkelijk een top bruiloft van heeft gemaakt. Nogmaals bedankt!

Bianca

Deze geweldige dj gevonden via DJnederland en laten draaien op een voor ons heel belangrijk en leuk feestje. het werd een avond om nooit meer te vergeten, jong en oud iedereen heeft zich super vermaakt.

Simone

Je vult gewoon je wensen in en ontvangt per mail offertes van de DJ's op basis van je wensen. Het heeft me heel wat zoekwerk bespaart. Gewoon snel en gemakkelijk offertes aanvragen en vergelijken, super service!

Erik