Gratis 4 offertes van DJ's bij jou in de buurt!

Ben jij degene die het schoolfeest gaat organiseren dit jaar? Boek niet te snel een willekeurige drive-in show of DJ. Vergelijk verschillende Dj's voordat je een keuze maakt, dit kan je veel geld besparen! 
Naast dat het je veel geld kan besparen is het ook belangrijk om een DJ te kiezen die jullie (muzikale) wensen kan vervullen. Wanneer je voor een drive-in show kiest heb je gelijk meteen een complete licht & geluidsinstallatie erbij. Via het formulier hiernaast kun je vrijblijvend 4 offertes aanvragen van schoolfeest Dj's. Binnen elke dagen heb je alle vier de offertes binnen en kun je een keuze maken, kies de DJ die het meest binnen jullie budget past en die jullie wensen kan nakomen. 

Onze zekerheden

Waar bent u van verzekerd als u (gratis) van DJnederland gebruik maakt?

Icon

Je ontvangt maximaal 4 offertes op maat van verschillende DJ's die graag op je schoolfeest draaien. Alle schoolfeest offertes zijn geheel vrijblijvend.

Icon

Al onze aangesloten DJ's zijn professioneel en ervaren. Ze zorgen voor de juiste sfeer op je schoolfeest en beschikken over professioneel licht en geluidsapparatuur.

Icon

Altijd de beste prijs! Je bepaalt zelf wat je betaald en waarvoor je betaald. Vergelijk gemakkelijk verschillende schoolfeest dj offertes.

Icon

Je hebt persoonlijk contact met de desbetreffende DJ die zal draaien op het schoolfeest. Zo kun je direct alle wensen afspreken met de DJ om er een top feest van te maken.

Vraag direct gratis vier offertes aan van top DJ's!

Ervaringen met onze schoolfeest Dj's

Wat anderen zeggen over de offerte service van DJnederland...

Ik zit in het feestcomité van de school en had een DJ nodig. Op deze site het formulier ingevuld en een leuke DJ gevonden, hij heeft er een mooi feestje van kunnen maken. Nogmaals bedankt!

Els

Onze vaste gala DJ kon niet op de datum, via deze site hebben we een andere DJ gevonden. Niets meer dan lof over deze DJ, hij heeft de scholieren prima vermaakt. Bij het volgende gala weten we hem te vinden.

Alexandra

Prima service van DJnederland. Het is fijn dat je DJ's kunt vergelijken, want sommige offertes waren iets te prijzig voor onze school. We hadden een wat goedkopere DJ, maar we hadden wel een top feestje.

Marijn